PRECISION TSUGAMI

 tsugami logo

A nagy múltú japán gépgyártó, a Precision Tsugami kifejezetten kis- és közepes méretű alkatrészek gyártására alkalmas CNC esztergák, esztergaközpontok és automata esztergák gyártására specializálódott.

Az 1923-ban alapított vállalat a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára a világ legnagyobb kisméretű alkatrészekre specializálódott gyártójává vált. Az ilyen kisméretű alkatrészek kifinomult CNC szerszámgépeket igényelnek, amelyek nagy pontosságra és magas termelékenységre képesek.tsugami factory 2

Ezen igények kielégítésére a Precision Tsugami a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet az innovációra és számos úttörő újítás köthető hozzá a ma svájci típusú esztergaként ismert csúszófejes esztergák fejlesztésében.

A kifejezetten kisméretű alkatrészek (max. D38 mm) nagysorozatú gyártására kifejlesztett svájci típusú (automata) esztergák mellett a Precision Tsugami palettáján a ferdeágyas esztergák is megtalálhatóak, amelyek a magas automatizáltság mellett nagyobb rugalmasságot is biztosítanak a felhasználók számára.

A tokiói központú Precision Tsugami napjainkban világszerte kb. 2000 alkalmazottat foglalkoztat és évente kb. 2000 gépet értékesít.

A Precision Tsugami két németországi leányvállalattal rendelkezik, akik gondoskodnak az európai ügyfelek műszaki támogatásáról, pótalkatrész ellátásáról, továbbá bemutatóteremmel és raktárral is rendelkeznek.