A Szimker Zrt.


Vállalatunk, a Szimker Zrt. mostani formájában 1989-ben kezdte meg működését. Fő profilunk a világ élvonalába tartozó, prémium kategóriás szerszámgépgyártók termékei mellett a kedvező árfekvésű, de kiváló minőséget képviselő gyártók gépeinek magyarországi értékesítése, illetve a hozzá tartozó teljes körű szakszerviz, tanácsadás és alkatrészellátás.

Küldetésünk az Ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálása és műszaki támogatása, melyhez folyamatosan naprakészen tartott szerviz és támogatási szolgáltatások társulnak. Az elmúlt közel 30 évben több száz szerszámgépet értékesítettünk Magyarországon, melyeket azóta is folyamatos oktatásokkal, szervizzel és alkatrészellátással támogatunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink többsége visszatérő ügyfél - néhányukkal már évtizedekre nyúlik vissza a kapcsolatunk- és mivel határozott véleményünk, hogy a szerszámgép bizalmi termék, különösen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink belénk vetett bizalmát hosszú távon megszolgáljuk.


Szerviz


Vállalatunk megalakulása óta saját szervizcsapattal rendelkezik. Szervizszolgáltatásainak színvonaláról magasan képzett, sokéves munkatapasztalattal rendelkező munkatársaink, a munkához felhasznált alkatrészek és eszközök kiváló minősége, a rugalmas időbeosztás, valamint az ügyfeleinkkel történő folyamatos kapcsolattartás és a közös projektek után követése gondoskodik.
Alkatrészellátás
Ügyfeleink zökkenőmentes kiszolgálásának érdekében budapesti központunkban folyamatosan készleten vannak a leggyakoribb pótalkatrészek és kiegészítő felszerelések, továbbá a gyártók európai raktáráról az egyéb alkatrészek 24-48 órás ellátása biztosított.

Finanszírozás, pályázati tanácsadás

 

A piaci elvárásoknak megfelelően természetesen teljes körű támogatást nyújtunk a szerszámgépek finanszírozásában és pályázati előkészítésekben. Együttműködésben állunk többek között az ECC, IKB Leasing, Deutsche Leasing cégekkel.